En säng i mellanstorlek är perfekt om du vill ha lite mer utrymme men inte har plats för en dubbelsäng. Den är mindre än en dubbelsäng men större än en enkelsäng, och med den här sängstorleken kan du därför röra dig en del under natten. Läs vidare i vår guide för att få veta vilka sängar som är bäst i test och vilken sängmodell i mellanstorlek som passar bäst till dina behov.

Vad ska man tänka på när man köper en mellanstor säng?

Storlek
När du köper en mellanstor säng är det såklart viktigt att tänka på sängens storlek, men även storleken på rummet som den ska stå i. De flesta mellanstora sängramar mäter mellan 137 och 191 cm i bredd, och längden varierar beroende på vilken typ av säng det är samt dess tillverkare. En mellanstor säng är ett bra alternativ om du vill ha mer utrymme på madrassen än en enkelsäng erbjuder, men inte har plats för en större sängstomme och madrass.

Om du letar efter en särskilt rymlig säng erbjuder vissa tillverkare utökade versioner av sina standardmodeller. Dessa sängar mäter ofta upp till 213 cm i bredd, vilket ger dig extra sovyta utan att du behöver satsa på en säng i dubbelstorlek. Om du har begränsat utrymme men ändå behöver gott om sovplats finns det även mindre alternativ. Det finns sängar som mäter 99 cm i bredd och 203 cm i längd, vilket ger dig extra sovplats samtidigt som de passar in i mer kompakta sovrum.

När du väljer sängstorlek ska du alltid se till att mäta ditt sovrum innan du fattar ett beslut. På så sätt kan du försäkra dig om att sängen passar i ditt sovrum utan att den tar upp för mycket plats eller känns intryckt. Se också till att det finns tillräckligt med utrymme för att du ska kunna röra dig fritt runt om sängen så att du enkelt kan ta dig in och ut ur den.

Typ av säng
Det finns många olika typer av sängar på marknaden, och de mest populära är kontinental-, elevations- och boxsängar. Kontinentalsängar är mycket högre än traditionella sängar, vanligtvis är de 60 – 70 cm från golvnivån, vilket gör dem till ett bekvämt val för dem som behöver hjälp för att ta sig upp och ner från sängen.

Sängens höjd säkerställer också en god cirkulation av luft och fukt, vilket resulterar i en hälsosammare miljö fri från bakterier, mögel och andra mikroorganismer. För de som föredrar en enklare konstruktion är en kontinentalsäng däremot inte det bästa alternativet, då de vanligtvis är ganska massiva. Ställbara sängar däremot, som också kallas elevationssängar, kommer med fördelen att de ger mer komfort till användarna.

De kan justeras till en mängd olika positioner, vilket gör att man kan slappna av i sängen samtidigt som värk och smärta motverkas. Dessa sängstommar har ofta också massagefunktioner, vilket kan hjälpa användaren att koppla av och slappna av efter en lång dag på jobbet eller i skolan. Dessutom är de fördelaktiga för personer med hälsoproblem så som ryggsmärtor, sura uppstötningar och andra medicinska tillstånd.

De kan också vara till hjälp för personer som är sängliggande på grund av sjukdom eller skada. Två nackdelar med justerbara sängar är att de kan vara dyrare än vanliga sängar, och att de kräver mer underhåll på längre sikt. Den största fördelen med en boxsäng är att den i allmänhet är mer prisvärd än andra sängtyper, eftersom den inte kräver några ytterligare komponenter och kan monteras med minimal ansträngning.

Den passar dessutom in i mindre utrymmen, så som sovsalar eller lägenheter tack vare sin enkla design. Dock är boxsängar kända för att vara mindre stödjande än andra sängtyper. Detta beror på att madrassen helt enkelt vilar på sängramen och därmed inte får något annat stöd från sängben eller spjälor.

Madrass
Bekvämlighet är en personlig preferens och därför kan det vara svårt att avgöra vilken fasthet på en madrass som är bäst för dig utan att du själv provar olika madrasstyper och sängtillbehör.

En madrass brukar kategoriseras i fasthet från mjuk till extra fast på en skala från 1 till 10, där 1 är den mjukaste och 10 är den mest fasta. Mjuka madrasser kan ge mycket komfort eftersom de formar sig efter kroppen och bidrar till att avlasta tryckpunkter. De är dock inte lämpliga för personer som behöver mer stöd när de sover, till exempel personer med ryggsmärtor eller gravida kvinnor.

En extra fast madrass ger mycket stöd och kan därför vara bättre lämpad för dem som behöver mer stabilitet i sängen eller har högre kroppsvikt. Generellt sett är fasta madrasser bäst för personer som sover på mage eller rygg, eftersom de ger mer stöd åt kroppen i dessa positioner. Mjuka madrasser passar bättre för personer som sover på sidan, eftersom de ger mer dämpning vid axlar och höfter.

Pris
Ett budgetalternativ kostar mellan 7 000 och 10 000 kr, medan ett premiumalternativ kostar mellan 10 000 och 25 000 kronor. Tänk på att ju fler funktioner och anpassningar du vill ha, desto högre blir kostnaden.

Därför bör du förbereda dig på att betala en högre summa om du vill ha en säng med en lyxig design och många komfortzoner. Däremot kan du definitivt hitta en säng som uppfyller dina krav om du är villig att göra avkall på några specifikationer för att få ett mer prisvärt val.

Användar- och expertrecensioner
Du kan få hjälp med att välja den bästa sängen för dig genom att läsa användar- och expertrecensioner. Om du till exempel letar efter en fast säng kan en användares utvärdering berätta för dig om en viss modell är fast eller inte.

Om du däremot letar efter en säng som är bekväm för personer som sover på sidan kan deras bedömningar berätta om en viss modell är det eller inte. De kan också vara till hjälp vid prisjämförelser mellan olika modeller och märken. För att hjälpa dig att välja den produkt som bäst passar dina behov innehåller den här artikeln användar- och expertomdömen.

Royal kontinentalsäng

Royal kontinentalsäng

i samarbete med PriceRunner

 

– Den perfekta enkelsängen för dig som värdesätter kvalitet

Här har vi den otroligt prisvärda kontinentalsängen som har lyckats att få ett 4 utav 5 stjärnors betyg hos Chilli.se. Royal kontinentalsäng är väl värd att kika närmare på om du letar efter den där perfekta enkelsängen som fulländar ditt sovrum samtidigt som den bjuder på imponerande förvaringsmöjligheter.

Royal kontinentalsäng finns att köpa i ett stort antal webbutiker, men ett proffsigt exempel är Furniturebox där sängen inte kostar mer än 7 495 kronor. Med fyra olika färger att välja mellan finns det säkerligen en Royal kontinentalsäng som fångar ditt intresse lite extra!

Kontinentalsängen och dess struktur

Royal kontinentalsäng är ett härligt sängpaket från märket Drömvik som du antingen kan få i färgen svart, beige, mörkgrå eller ljusgrå. Paketet består av en sängbotten med en robust ram, en resårbotten, en bäddmadrass och därtill ett tvättbart överdrag utanpå denne. Sängens resårbotten är väl värd att nämna då den kommer med pocketfjädring som är känt för att erbjuda ett utomordentligt stöd tack vare sitt smarta system. Om du letar efter en härlig enkelsäng behöver du därför inte leta längre!

Mer om kontinentalsängen

Längst ner i Royal kontinentalsäng finns ett system som tillåter dig att lätt lyfta på bottnen för att avslöja ett gömt förvaringsutrymme. Detta är ganska rymligt, och det är därför fritt fram att förvara exempelvis sängkläder, kuddar eller liknande i detta utrymme. Såsom tidigare nämnt har sängen en bäddmadrass högst upp, och denne är hela 8 cm hög så att du verkligen kan glida ner i sängen på ett härligt sätt. Den här madrassen innehåller skönt polyesterskum som kramar din kropp på helt rätt vis. Det finns med andra ord bara positiva saker att säga om Royal kontinentalsäng!

Storlekar

Royal kontinentalsäng är tillgänglig i följande storlek:

 • 90 x 200

Du kan läsa mer om de olika Royal kontinentalsängarna här.

Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.

24SJU Midnatt Kontinentalsäng

24sju_midnatt_beige_kontinentalsang_900x (1)

Med både en ram, madrass och bäddmadrass förser 24SJU Midnatt Kontinentalsäng dig med en utmärkt sömnupplevelse varje natt alla dagar i veckan. Slitstarka men bekväma material har dragits nytta av för att framställa sängen, och den långa garantin på hela 25 år agerar som en extra säkerhet.

Kontinentalsängen och dess struktur

Tack vare ett högt fjäderdjup och designval som bland annat består av zonindelad pocketfjädring ser 24SJU Midnatt Kontinentalsäng helt säkert till så att du får sköna nätter. Bäddmadrass BM3 följer med i paketet som ett extra stöd, och garantin på ram- och resårbrott som varar i 25 år är sannerligen inte pjåkig. Se bara till så att du köper till sängben och sedan kan du inreda ditt sovrum med den nya vackra sängen!

Mer om kontinentalsängen

Känn dig inte begränsad när det kommer till valmöjligheter. Oavsett om du har en mindre eller större yta att jobba med i sovrummet finns det en perfekt 24SJU Midnatt Kontinentalsäng för dig. Storlekarna sträcker sig från 120 x 200 till 210 x 200, så välj den sängvarianten som blir rätt för dig och ditt sovrum.

Föredrar du färgen beige, ljusgrå, marin eller mörkgrå? 24SJU Midnatt Kontinentalsäng finns att välja i alla dessa olika färgvarianter, och glöm inte att bestämma dig för vilken fasthet du vill ha: Medium, Medium/Fast eller Fast. När allt är sagt och gjort finns det därför många möjligheter att få precis rätt säng för dig.

Storlekar

24SJU Midnatt Kontinentalsäng är tillgänglig i följande storlekar:

 • 120 x 200
 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210
 • 210 x 200

HAPPY kontinentalsäng

HAPPY kontinentalsäng

– En populär kontinentalsäng hos både PriceRunner och Trademax

Att kunna sova gott om natten är A och O för ett hälsosamt liv, och ingen säng gör det här enklare än just HAPPY kontinentalsäng. Det här kompletta sängpaketet har blivit otroligt populärt på PriceRunner och har därtill lyckats att få ett imponerande kundbetyg hos Trademax. För närvarande ligger det på 4,5 utav 5 stjärnor efter 46 kundrecensioner, så det är säkert att påstå att många älskar den här högkvalitativa sängen. Välj mellan färgen blå, grå, grön samt svart och beställ HAPPY kontinentalsäng hos Trademax till det förbluffande låga priset 4 495 kronor!

Kontinentalsängen och dess struktur

HAPPY kontinentalsäng kommer i en skandinavisk stil som passar perfekt i de flesta hemmen. Längst ner har sängen en sängbotten med robusta ribbor, och ovanpå detta finner du en resårmadrass. Innehållet i madrassen är så kallad bonellfjädring där fjädrarna sitter ihop i varandra. När allt kommer till kritan är detta därför en kontinentalsäng som ger ett jämnt fördelat tryck i alla lägen.

Mer om kontinentalsängen

Inte består en kontinentalsäng bara av en sängbotten och en resårmadrass, utan du kan även njuta av en bäddmadrass. Denne innehåller följsamt skum som ger ett tillräckligt stöd åt din kropp trots att sängen samtidigt är riktigt mjuk och härlig att ligga i.

Det går att köpa till detaljer såsom sänggavel och nackkuddar om du så föredrar för att fullända sängen, men naturligtvis är det här inget måste. Så länge du har den fantastiska HAPPY kontinentalsängen i ditt sovrum är det helt säkert att du får nog med sömn varje natt!

Storlekar

HAPPY kontinentalsäng är tillgänglig i följande storlekar:

 • 120 x 200
 • 140 x 200
 • 150 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200

Du kan läsa mer om de olika HAPPY kontinentalsängarna här.

Tempur North Breeze Ramsäng

tempur_north_breeze_ramsang_skogsgron

Få en ramsäng i en riktigt elegant design där både bäddmadrass och sängben ingår. Det vackra utseendet med smått rundade hörn ger ramsängen en mjuk och härlig look, och med sängben som gömmer sig lite diskret undertill ser det nästan ut som om sängen svävar! 

Ramsängen och dess struktur

Tempur North Breeze Ramsäng bjuder på en sval känsla som blir utomordentligt skön när det börjar bli lite varmare utomhus. Komplettera gärna med en sänggavel för ett snyggt helhetsintryck eller lämna sängen som den är. Det ingår en 10 års garanti, så inte behöver du oroa dig för att tvingas byta ut sängen inom någon snar framtid.

Mer om ramsängen

Bäddmadrassen Breeze och sängbenen North är tillbehören som ingår när du beställer Tempur North Breeze Ramsäng, men när det kommer till själva ramsängen finns det många designval som du kan ta. Först av allt beslutar du dig för vilken fasthet du föredrar mellan Fast, Mjuk och Medium.

Därtill kan du också få precis den färgen som blir rätt för ditt sovrum, och de olika valmöjligheterna som du har är ljusgrå, mörkgrå samt skogsgrön. Sist men inte minst är storleken det som återstår, och Tempur North Breeze Ramsäng finns både som enkelsäng och dubbelsäng i många olika storlekar: närmare bestämt 10 stycken. Ta de bästa besluten för dig och få stor glädje av din nya Tempur North Breeze Ramsäng!

Storlekar

Tempur North Breeze Ramsäng är tillgänglig i följande storlekar:

 • 80 x 200
 • 90 x 200
 • 90 x 210
 • 105 x 200
 • 105 x 210
 • 120 x 200
 • 120 x 210
 • 160 x 200
 • 180 x 200
 • 180 x 210

Dux 1001 ramsäng

Dux 1001 ramsäng

– Elegant klassisk look som ger sovrummet en exklusiv känsla

Vill du ha en elegant och klassisk look som fyller ditt sovrum och bjuder dig på härligt bekväma nätter? Då kan Dux 1001 ramsäng vara en möbel som är väl värd att kika närmare på. Den här snygga ramsängen från märket Dux ser inte bara lyxig ut, utan är dessutom tillverkad av högkvalitativa material som ser till så att du får en behaglig upplevelse. Dux 1001 ramsäng kan köpas i storlek 90 x 200 cm hos bland annat Lämna Möbler där möbeln kostar 11 258 kronor, nedsatt från originalpriset på 12 650 kronor.

Ramsängen och dess struktur

För att det ska bli så skönt som möjligt att ligga i Dux 1001 ramsäng kommer den här sängen utrustad med två lager spiraler för att verkligen ge det där perfekta stödet åt din kropp. Det var redan år 1926 som den första versionen av den här sängen togs fram, och sedan dess har den bara utvecklats och förbättrats. I dagsläget får du därför en fantastiskt högkvalitativ säng som aldrig sviker dig!

Mer om ramsängen

Om du satsar på Dux 1001 ramsäng i storleken 90 x 200 cm kan du förvänta dig en säng som innehåller så många som 1 008 spiraler. Dessa tillåter dig att ligga skönt i sängen samtidigt som du får nog med stöd för att motverka ryggsmärta och andra problem. Välj dessutom själv om du vill att sängen ska ha en medium eller fast hårdhet.

Storlekar

Dux 1001 ramsäng är tillgänglig i följande storlekar:

Du kan läsa mer om de olika Dux 1001 ramsängarna här.

Promise kontinentalsäng

Promise kontinentalsäng

– Skönt sängpaket med en härlig madrass som ger ett ypperligt stöd

Oavsett vilken storlek och hårdhetsgrad du satsar på kan du vara säker på att Promise kontinentalsäng blir ett riktigt bekvämt tillskott till ditt sovrum. Det här sängpaketet från varumärket Tempur kommer i en stilren tidlös design som du kan matcha med i princip vilken inredningsstil som helst för att fullända ditt sovrum och vakna pigg varje morgon. Om du vill satsa på en prisvärd och bekväm säng såsom Promise kontinentalsäng redan idag kan den beställas hos Sängvaruhuset i bland annat storlek 120 x 200 cm för 29 990 kronor!

Kontinentalsängen och dess struktur

Promise kontinentalsäng är ganska speciell på så sätt att det är upp till dig att välja vilken bäddmadrass som ska följa med sängen. Det finns originalmadrassen som är en aning hårdare och sedan finns det Cloudmadrassen som är en aning mjukare. Värt att veta är dock att båda madrasserna har ett yttre tyg som du kan ta av när du vill köra det i tvättmaskinen.

Mer om kontinentalsängen

Mellanmadrassen som ingår vid köpet av Promise kontinentalsäng är mjuk och bekväm, men formar sig också efter din kropp för att bjuda på det ultimata stödet alla dagar i veckan. Samtidigt har sängen starka ben som håller uppe hela alltet och garanterar att sängen håller i många år framöver. Ställ Promise kontinentalsäng i ditt sovrum och njut av de många fördelarna som sängen för med sig. Sömnen är otroligt viktig, så det är alltid bra att välja ett sängpaket som du verkligen kan lita på.

Storlekar

Promise kontinentalsäng är tillgänglig i följande storlekar:

Du kan läsa mer om de olika Promise kontinentalsängarna här.

Senses Lift kontinentalsäng – med sju komfortzoner för ett hälsosamt stöd

Bästa valet för allsidig komfort

Senses Lift kontinentalsäng är utformad med sju komfortzoner, vilket innebär att den formas efter din kropp och ger stöd där det behövs. Den är idealisk för personer som vill försäkra sig om att få den bästa komforten när de sover.

 • Sju komfortzoner
 • Stabil sängram i furuträ
 • Madrass med kylande egenskaper tack vare elastisk latex

Recension: En detaljerad recension av Senses Lift kontinentalsäng

Madrass med svalkande egenskaper
Elastisk latex är det huvudsakliga materialet som används i Senses Lift kontinentalsäng för att skapa komfort. På grund av dess förmåga att snabbt avleda värme hjälper detta material till att hålla dig sval medan du sover. Dessutom formar sig latexen efter din kropp för en bättre justering av ryggraden samt optimal tryckavlastning.

Tre fasthetsnivåer
Eftersom den erbjuder tre olika fastheter för att säkerställa optimalt stöd för alla viktklasser är madrassen i den här kontinentalsängen unik i sin utformning. De tre olika fasthetsnivåerna skapas genom att man varierar tjockleken på fjädrarna, som var och en är anpassad till behoven hos olika viktklasser.

För personer som väger mindre än 75 kg är den medelfasta hårdheten, som ger ett dämpande och behagligt stöd, bäst. För personer som väger mellan 75 och 95 kg är den fasta hårdheten lämplig eftersom den ger en bra blandning av stöd och komfort. Den extra fasta hårdheten, som ger bäst stöd och stabilitet när du sover, är perfekt för personer som väger 95 kg eller mer.

Stabil och hållbar sängram
En av de viktigaste komponenterna i den här kontinentalsängen är sängramen som är tillverkad av svenskt furuträ med FSC-certifiering. Furu är ett mycket stabilt och långlivat träslag, och därför kommer kontinentalsängar som tillverkas utav det att hålla i många år och erbjuda konsumenten pålitlig kvalitet.

För att madrassen och fjädrarna ska kunna koncentrera sig på att göra dina nätter bättre ger den stadiga träkonstruktionen en fast säng och stabil grund.

Vad säger användare och experter om Senses Lift kontinentalsäng?

Kunderna är klart nöjda med sina övergripande shoppingupplevelser hos Bedre Nætter, vilket framgår av det positiva Trustpilot-betyget på 4,7 av 5 stjärnor för denna återförsäljare. De har madrasser i minnesskum som är de mest bekväma och stödjande, oavsett om du sover på rygg eller på sidan.

För att förhindra att du blir överhettad när du sover är deras madrasser utformade för att hålla en konstant kroppstemperatur under hela natten. Det har dock rapporterats en del problem med leveranstider och svar från kundtjänsten hos Bedre Nætter, så du bör ha detta i åtanke innan du gör ett köp om du kommer att behöva din produkt direkt.

Fördelar

 • Mjukt yttermaterial med inbyggt halkskydd
 • Finns i tre olika hårdheter
 • Finns i fyra olika färger
 • Svanenmärkt
 • Madrass som andas

Nackdelar

 • Huvudgavel måste köpas separat

Vår bedömning

Om du vill ha allsidig komfort är Senses Lift kontinentalsäng ett fantastiskt alternativ. Att produkten är Svanenmärkt intygar att du får en högkvalitativ produkt med många fördelar, varav en av dem är dess mjuka yttermaterial med inbyggt halkskydd.

En annan fördel med madrassen är att den låter din kropp andas, vilket håller dig sval på natten. Med fyra färger att välja mellan är det dessutom högst troligt att du hittar en som matchar dina personliga inredningsval. Huvudgaveln till denna produkt måste tyvärr beställas separat, vilket såklart är en nackdel. På det stora hela bör dock alla som letar efter en säng överväga att köpa en kontinentalsäng.

Specifikationer

 • Storlek: 160 x 200
 • Bekvämlighetszoner: 7
 • Anti-slip: Ja
 • Ram: Trä – 12 cm hög, 4 cm tjock
 • Garanti: 15 års garanti på ram- och fjäderbrott

Venus ställbar säng

Venus ställbar säng

– Högkvalitativ pocketresårmadrass och en praktisk ställbar funktion

Venus ställbar säng är en bekväm säng från märket Sleepo som kan väljas i antingen en beige, grå eller svart färg. Den ställbara funktionen ser till så att du kan lyfta delar av sängen med hjälp av en medföljande fjärrkontroll, och resultatet blir det perfekta rygg- samt fotstödet så att du bara kan luta dig tillbaka och njuta. Venus ställbar säng i storlek 120 x 200 kommer med en medium hårdhetsgrad, men det är fullt möjligt att skifta till en fastare eller mjukare hårdhetsgrad om du så föredrar. Beställ sängen hos Sleepo redan idag för bara 18 195 kronor, ett pris som är nedsatt från 25 985 kronor.

Sängen och dess struktur

Madrassen som ingår i sängpaketet ”Venus ställbar säng” har 5-zons pocketfjädring. Detta är mycket eftertraktat för en rad anledningar, men särskilt på grund av att den här typen av madrass ger ett skräddarsytt stöd. Pocketfjädring syftar nämligen på att fjädrarna inuti madrassen sitter i sina egna tygfickor och därför ger stöd oberoende av varandra. Samtidigt betyder ”5-zonig” att madrassen är indelad i fem olika zoner där det är mjukare vid vissa kroppsdelar och fastare vid andra beroende på vad som är mest lämpligt.

Mer om sängen

Venus ställbar säng kan bli den rätta lösningen oavsett om du letar efter en enkelsäng eller dubbelsäng tack vare att det finns så många olika varianter att välja mellan. Den ställbara funktionen är ett förträffligt tillskott som ger dig det perfekta ryggstödet, men även själva materialen i pocketmadrassen och bäddmadrassen ser till så att du alltid får en skön upplevelse när du lägger dig på kvällen.

Storlekar

Venus ställbar säng är tillgänglig i följande storlekar:

 • 90 x 200
 • 105 x 200
 • 120 x 200
 • 140 x 200
 • 160 x 200
 • 180 x 200

24SJU Skymning Kontinentalsäng 

24sju_skymning_beige_kontinentalsang-922x922_45ad8514-aec6-40bc-bdba-fc90b64c1126_900x

Vill du lägga vantarna på ett komplett sängpaket med både medföljande bäddmadrass, sängben och gavel? 24SJU Skymning Kontinentalsäng kan då bli den perfekta lösningen för dig. Slipp att köpa flera olika delar separat och få istället en hel kontinentalsäng som tillför fantastisk stil och bekvämlighet till ditt moderna eller klassiska sovrum. 

Kontinentalsängen och dess struktur

En mer bekväm kontinentalsäng får du allt leta länge efter. Tack vare den femzonindelade pocketresåren är stödet anpassat för att bjuda dig på den optimala fastheten där du behöver det som mest. Pocketresår är mycket eftertraktat då varje fjäder ligger i sin egen tygficka för att ge utomordentlig komfort utan att påverkas av de andra fjädrarna runtomkring.

Inte är det dock bara pocketresåren som gör den här kontinentalsängen så uppskattad, utan den vackra knappade sänggaveln som ingår ger sängen ett riktigt exklusivt utseende. Oroa dig heller inte för att behöva köpa sängben separat: dessa ingår!

Mer om kontinentalsängen

Se till så att 24SJU Skymning Kontinentalsäng känns rätt för dig genom att välja en passande fasthet. Det är upp till dig om du vill satsa på Medium, Medium/Fast eller Fast, så du kan få en madrass som är precis så mjuk som du föredrar. Se till så att sängens färg även passar in i ditt sovrum genom att välja antingen Sand, Marin, Ljusgrå eller Mörkgrå.

Värt att veta är dock att den här kontinentalsängen inte finns som enkelsäng, utan det är antingen storleken 160 x 200 eller 180 x 200 som gäller. Få rikligt med sovyta och skapa ett helhetsintryck i ditt sovrum med den här förträffliga kontinentalsängen som fulländas tack vare den medföljande bäddmadrassen, gaveln och sängbenen.

Storlekar

24SJU Skymning Kontinentalsäng är tillgänglig i följande storlekar:

 • 160 x 200
 • 180 x 200

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Author

Skriv en kommentar