You must add some slides.
”]

De positiva aspekterna av ställbara sängar är sannerligen inte få, och du kommer med största sannolikhet att uppskatta dessa möbler om du föredrar en skräddarsydd sitt- eller sovställning. Med hjälp av en ställbar säng får du nämligen förmågan att lyfta upp fotstödet eller ryggstödet, vanligtvis med hjälp av en fjärrkontroll, och på så vis kan du se till så att du får det optimala stödet oavsett om du vill ta en tupplur eller läsa en intressant bok.

För att få ut så mycket som möjligt av din ställbara säng bör du dock säkerställa att du lägger vantarna på en så högkvalitativ modell som möjligt, och vi kommer att hjälpa dig att uppnå detta mål. Nedan finner du en topplista över några av de bästa ställbara sängarna på marknaden enligt konsumenter och expertrecensenter. Hitta din favoritsäng idag och få ett underbart tillskott till ditt sovrum!

Din ställbara säng ska ha följande egenskaper:

 • Passande fasthet. Vid beställning av ställbara sängar får du ofta välja mellan Mjuk, Medium eller Fast. Standardvarianten som ofta rekommenderas är Medium, men se till så att du får tillgång till en säng som lever upp till just dina krav kring fasthet.
 • Lämpligt pris. Gör upp en budget innan du kommer igång med ditt sökande efter en passande ställbar säng. Dessa sängar finner du inom många olika prisklasser, men i många fall går pris och kvalitet hand i hand, så ha detta på minnet.
 • Bra betyg inom recensioner och tester. Du kan lära dig mycket om en ställbar säng genom att kika på experttester och kundrecensioner. Använd dessa för att få ett hum kring huruvida en ställbar säng lever upp till det som utlovas eller inte.
 • Flera typer. Självfallet är det gynnsamt om flera olika storlekar erbjuds så att sängen kan passa in i ditt sovrum på ett perfekt vis. Om du satsar på en dubbelsäng är det samtidigt uppskattat om de två sidorna kan justeras oberoende av varandra så att båda parter får sin egen föredragna sovställning.
 • Generös garantipolicy. Jämfört med ordinära sängar är det extra viktigt att din ställbara säng har en lång och generös garanti. Detta då sängen innehåller en motor som måste kunna fungera smidigt under en lång tid framöver.

Bedre Nætter Venus elevationssäng 160×200 cm – en justerbar säng med värmeavledande mintskum

Överlag det bästa valet

Den främsta fördelen med Venus elevationssäng är att den gör så att du kan sova svalare och bekvämare, eftersom överdraget med mintskum hjälper till att avleda värme. Detta gör sängen till ett utmärkt val för de som vill ha en uppfriskande och behaglig nattsömn.

 • Överdrag runt madrassen av mintskum som effektivt avleder värme 
 • Olika fasthetsvarianter
 • Kraftfull justerbar Linak-motor

Recension och analys av Bedre Nætter Venus elevationssäng 160×200 cm

Högkvalitativ motor
Venus elevationssäng är en högkvalitativ ställbar säng som erbjuder en rad funktioner och fördelar för att hjälpa dig att få ut det mesta av din sömn.

Den kraftfulla TD4 Linak-motorn är justerbar och ser till att den ställbara sängen kan justeras till den idealiska höjden för dig; oavsett om du behöver den för att sova eller för att lättare kunna ta dig till och från sängen.

Motorn är också mycket tyst så att du kan få en god nattsömn utan att bli störd. Elevationssängen levereras med två fjärrkontroller, vilket gör det enkelt att justera den till önskad höjd och fasthet. 

Andningsbar madrass med sju komfortzoner

Den andningsbara madrassen hjälper dig att hålla dig sval och bekväm hela natten, samtidigt som de sju komfortzonerna ger riktat stöd där du behöver det som mest. Detta bidrar till att minska belastningen på tryckpunkter och förhindrar att du vänder och vrider dig under sömnen.

Venus elevationssäng är tillverkad med latexskum för att ge utmärkt komfort och hållbarhet. Det finns tre olika fasthetsnivåer att välja mellan; medium, fast och extra fast. Vilken av dessa tre fastheter som är mest bekväm för dig beror på din vikt.

Medium-varianten rekommenderas för personer som väger upp till 75 kg, den fasta varianten rekommenderas för personer som väger mellan 75-95 kg och den extra fasta varianten för personer som väger mer än 95 kg. Du kan se den rekommenderade vikten för varje enskild madrass när du väljer fasthetsnivå.

Vad säger användare och experter om Bedre Nætter Venus elevationssäng?

Bedre Nätter har ett anmärkningsvärt Trustpilot-betyg på 4,7 av 5, vilket säger en hel del om hur nöjda kunderna är med sina köpupplevelser hos denna återförsäljare. Oavsett om du sover på rygg eller på sidan erbjuder deras madrasser i minnesskum den bästa komforten och det bästa stödet.

Hos Bedre Naetter är du dessutom trygg när det gäller temperaturkontroll då deras madrasser är gjorda för att upprätthålla en jämn kroppstemperatur under hela natten så att du inte blir överhettad när du sover.

Om kunderna vill ha sina beställningar snarast bör de dock ha i åtanke att det har rapporterats om en del problem med leveranstider och svar från kundsupporten.

Fördelar

 • Madrass som andas
 • Sju komfortzoner
 • Stabil och funktionell bas
 • 100 nätters riskfri provning 
 • Svanenmärkt och tvättbart överdrag

Nackdelar

 • Huvudgaveln måste köpas separat

Redaktionens bedömning

Basen på Bedre Nætter Venus elevationssäng är stadig och funktionell, vilket gör den till ett bra val för dem som letar efter en ställbar säng som är stabil och hållbar på lång sikt. Dessutom erbjuder Bedre Nætter en kostnadsfri provperiod på 100 nätter, vilket innebär att du kan prova sängen och se om den är rätt för dig innan du tar ett beslut.

Ett annat fördelaktigt tillägg är överdraget som är både Svanenmärkt och tvättbart. En nackdel är dock att sänggaveln måste köpas separat. Sett som helhet däremot är denna ställbara säng ett utmärkt val för den som vill ha en bekväm nattsömn.

Specifikationer

 • Storlek: 160×200 cm
 • Komfortzoner: sju
 • Fjärrkontroll: ingår
 • Anti-slip: inbyggd
 • Motor: TD4-motor från danska Linak 

 

Ekens Entré Ställbar säng 105x200cm – svensktillverkad ställbar säng med flexibel pocketfjädring

Bäst till priset

Ekens-Entre-Staellbar-saeng-105x200cm

i samarbete med PriceRunner

 

Ekens Entré Ställbar säng 105x200cm är ett passande val för dig som vill ha balanserad och högkvalitativ sömnkomfort. Den svensktillverkade sängen har utrustats med en pocketresårmadrass med polyeterstoppning, en tystlåten motor som kontrolleras med hjälp av en trådlös fjärrkontroll samt nattbelysning. Glöm heller inte att du kan välja mellan fast och medium fasthet.

 • Stilren design
 • Flexibel pocketfjädring
 • Svensktillverkad kvalitet

Konsumentmagasinets bedömning

Ekens Entré Ställbar säng 105x200cm blir passande för dig som vill kunna justera stödet under dig med bara ett knapptryck. Välj själv om du föredrar en dubbelsäng eller en enkelsäng samt om madrassen ska vara fast eller medium. En 25 års garanti på ram- och fjäderbrott är ett stort plus, och detsamma gäller för den flexibla pocketfjädringen.

Fördelar

 • Tillgänglig i två storlekar och tre färger
 • Välj mellan fast och medium madrass
 • Avtagbart madrassöverdrag
 • Trådlös fjärrkontroll som är lättanvänd

Nackdelar

 • Färre komfortzoner än premiummodeller

Var medveten om följande innan du köper Ekens Entré Ställbar säng 105x200cm

Madrassens pocketfjädring
Det är av yttersta vikt att din säng bjuder på följsamhet och ett stöd som är anpassat efter din kropp. Ekens Entré Ställbar säng 105x200cm levereras med en pocketresårmadrass där varje fjäder sitter inlindad i sin egen tygficka. Resultatet blir ett skräddarsytt stöd då varje fjäder arbetar oberoende av de andra.

Flera storleksalternativ
Beroende på om sängen ska placeras i ett stort sovrum, i en mindre lägenhet eller i ett gästrum kan bäddmåtten som krävs variera från person till person. Lyckligtvis nog finns Ekens Entré Ställbar säng som både enkelsäng och dubbelsäng, så du väljer själv vilken modell som passar i just ditt sovrum.

Vad säger konsumenter och experter om Ekens Entré Ställbar säng 105x200cm?

För närvarande finns det inga expertrecensioner att hämta, men det dröjer säkerligen inte länge förrän de börjar dyka upp. Med en lång garanti på hela 25 år kan den här svensktillverkade sängen skryta med bland annat sin ställbara funktion, pocketfjädringssystemet, de många storlekarna och färgerna samt den mycket användarvänliga trådlösa fjärrkontrollen.

Specifikationer:

 • Från märket Ekens
 • Tillgängliga färger: Beige, grå, svart
 • Mått: 105 x 200 cm
 • Benhöjd: 20 cm
 • Garanti: 25 års garanti mot ram- och fjäderbrott

Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm – Enkelt justerbar med medföljande Tempur Promise bäddmadrass

Det bästa premiumvalet

Tempur-Promise-Staellbar-saeng-180x200cm

i samarbete med PriceRunner

 

Justera huvud- och fotändans höjd med hjälp av en smart trådlös fjärrkontroll och njut sedan av skräddarsydd komfort i din Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm. Sängen kan även styras via en applikation om du så föredrar, och fördelarna slutar inte där: det omtyckta Tempur-materialet, det ypperliga stödet och den medföljande bäddmadrassen bidrar till sängpaketets helhet.

 • Sängram av massivt kärnträ
 • Olika inställningar för vardera sidan
 • 7 cm Tempur Promise bäddmadrass

Konsumentmagasinets bedömning

Vi anser att Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm blir ett passande val för dig som letar efter lite lyx i vardagen och enbart nöjer dig med en premiummodell. Här får du en robust och ställbar säng som lätt justeras med hjälp av en medföljande fjärrkontroll eller en händig Tempur applikation i mobilen. Den eleganta och stilrena designen är självfallet även ett stort plus i kanten.

Fördelar

 • Trådlös fjärrkontroll
 • Tempur applikation
 • Avtagbart och tvättbart madrassöverdrag

Nackdelar

 • Inom en dyrare prisklass

Var medveten om följande innan du köper Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm

Garantin
Att sängen har en lång garanti betyder extra mycket när du satsar på en ställbar säng. Här ingår en motor, och just därför är en bra garantipolicy ett måste. Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm har en 10 års garanti mot sättningar till följd av tillverknings- eller materialfel, en fem års garanti på motorn samt en tre års garanti på fjärrkontrollen.

Bekväm madrass
Självfallet ska sängens madrass erbjuda komfort, och när du beställer en Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm kan du förvänta dig att få njuta av det mycket omtalade Tempur-materialet. Du bestämmer dessutom om du föredrar en mjuk (Cloud), Medium (Sensation) eller fast (Original) madrass.

Vad säger konsumenter och experter om Tempur Promise Ställbar säng 180x200cm?

Just nu finns det inga expertbetyg att hämta, men med de många positiva egenskaperna som sängen bjuder på dröjer det säkerligen inte någon längre tid. Du har flera olika färger att välja mellan, en lång rad bäddmått och tre olika fasthetsvarianter. Med den trådlösa fjärrkontrollen eller en applikation i mobilen kan du sedan justera hur högt huvud- och fotändan ska höjas för bästa möjliga komfort.

Specifikationer:

 • Från märket Tempur
 • Tillgängliga färger: Blå, brun, grå, svart
 • Mått: 180 x 200 cm
 • Madrasstjocklek: 7 cm
 • Benhöjd: 19 cm

Vansbro Ställbar säng 120x200cm – mysig sammetsdesign och madrass med 5-zonspocketfjädring

Både klassisk och modern i sin konstruktion

Vansbro Ställbar säng 120x200cm

i samarbete med PriceRunner

 

Vansbro Ställbar säng 120x200cm är en ljuvlig sammetssäng med en 5-zonsindelad madrass för rätt stöd där du behöver det som mest. Sängen är tillverkad här i vårt avlånga land, och du kan styra höjning och sänkning av huvud- eller fotänden genom att använda den trådlösa fjärrkontrollen eller Linak-applikationen i mobilen.

 • Helklädd design
 • 15 cm madrass med pocketfjädring
 • Effektiv Linak-motor

Konsumentmagasinets bedömning

Vansbro Ställbar säng 120x200cm anser vi vara lämplig för sängentusiasterna som är på jakt efter en säng som smidigt formar sig efter kroppen. Den kombinerar en klassisk och modern look med sitt mysiga sammetsyttre och sin stilrena samt eleganta design. Med en 10 års garanti kan du njuta av den ställbara sängen under en lång tid framöver, och med pocketfjädring samt fem olika komfortzoner i madrassen är det en självklarhet att du får det stödet du behöver.

Fördelar

 • Stabila 12 cm höga ben i silverfärgad aluminium
 • Extra flexibel madrass med bra kroppsstöd
 • Stabil och hållbar konstruktion

Nackdelar

 • Monteringen tar en liten stund

Var medveten om följande innan du köper Vansbro Ställbar säng 120x200cm

Hur formar sig sängen efter din kropp?
Det rätta stödet ska definitivt inte underskattas, och tillverkarna av Vansbro Ställbar säng 120x200cm vet detta mycket väl. Sängen är nämligen indelad i hela fem komfortzoner för att ett stöd som är fördelat på ett ypperligt vis. Då madrassen är gjord av pocketresår betyder detta även att sängen får möjligheten att anpassa sig efter din kropp och dina individuella behov.

Vilken storlek behöver du?
Tänk noga igenom vilken storlek det är som blir lämplig i ditt sovrum. Vansbro Ställbar säng har bäddmåtten 120 x 200 cm och är med andra ord en lite större enkelsäng. Om du är i behov av en dubbelsäng för två personer kan du behöva vända dig till en annan sängmodell, men om det å andra sidan bara är en person som ska dra nytta av sängen kommer Vansbro Ställbar säng 120x200cm gott och väl att räcka.

Vad säger konsumenter och experter om Vansbro Ställbar säng 120x200cm?

Trots att många recensioner inte finns att hämta är Vansbro Ställbar säng 120x200cm värd att prova på, bland annat tack vare sin effektiva Linak-motor. Att justera sängdelarnas lutning görs därför på ett smidigt, tystlåtet och energieffektivt sätt med hjälp av en mobilapplikation eller en fjärrkontroll. Den läckra sammetsdesignen är det många som uppskattar, och med en 5-zonsindelad pocketresårmadrass formar sig sängen efter dig för att kunna ge ett bättre stöd.

Specifikationer:

 • Från märket Sky Furniture
 • Tillgängliga färger: Beige, grå
 • Mått: 120 x 200 cm
 • Madrasstjocklek: 9 cm
 • Benhöjd: 12 cm

Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm – Norsktillverkad justerbar säng med praktisk röststyrning

Tryckavlastande liggkomfort

Jensen-Diplomat-Dream-Staellbar-saeng-120x200cm

i samarbete med PriceRunner

 

Det är Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm som gäller om du är ute efter tryckavlastning och smidig ställbarhet. Sängen är tillverkad i Norge, och anses vara basmodellen inom Jensen kollektionen. Den inbyggda huvudstödsfunktionen hjälper dig att hitta precis det läget som passar dig, och med möjligheten att dra nytta av röststyrning har du ytterligare ett smart sätt att justera sängen i ett lämpligt läge.

 • Inbyggd huvudstödsfunktion
 • Möjligt att ansluta två sängar parallellt
 • Ställbar med röststyrning

Konsumentmagasinets bedömning

Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm är till för de som vill uppleva komfort oberoende av kroppsform och liggläge. Egenskaper som bidrar till detta är bland annat pocketsystemet som har delats upp i fem zoner. Stoppningsmaterialet Cellex XS har dessutom uppskattade luft- och fukttransporterande förmågor, och som kronan på verket är Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm Svanenmärkt. Vi hos Konsumentmagasinet kan därför rekommendera denna ställbara säng.

Fördelar

 • Material med goda luft- och fukttransporterande egenskaper
 • Kan placeras i lämplig sängram eller på ben
 • Inbyggt stöd för nedre delen av ryggen
 • Lättskött ytskikt

Nackdelar

 • Inom en högre prisklass

Var medveten om följande innan du köper Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm

Enkel justering av sängen
Säkerställ att det inte är några svårigheter att justera den ställbara sängen som du satsar på. En av de många fördelarna med att satsa på Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm är steglös justering av huvudstödet, och detta styrs med hjälp av en applikation i mobilen. Om du föredrar kan du dock även använda fjärrkontrollen eller röststyrning.

En madrass som erbjuder ett utmärkt stöd
Mellanmadrassen som ingår när du beställer den ställbara sängen är 5-zonat Pocketsystem Sense 2.0. De fem olika zonerna ser till så att madrassen är fastare och mjukare där det behövs. Som ett extra plus har Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm en stoppning vid namn Cellex XS som bjuder på bra luft- och fukttransporterande förmågor.

Vad säger konsumenter och experter om Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm?

Trots avsaknad av expertrecensioner är det svårt att inte tycka om Jensen Diplomat Dream Ställbar säng 120x200cm. Det 5-zonade pocketsystemet, den inbyggda Headrest-funktionen, det steglösa justeringssystemet samt möjligheten att parallellkoppla sängar gör den här ställbara sängen till en produkt som vi kan rekommendera.

Specifikationer:

 • Från märket Jensen
 • Tillgängliga färger: Beige, grå, grön
 • Mått: 120 x 200 cm
 • Benhöjd: 14 cm

Vad är en ställbar säng?

En ställbar säng syftar på en säng som har en höjdjusterbar funktion. Du kommer antingen att kunna höja ryggstödet, fotstödet eller både ock, och i vanliga fall ingår en fjärrkontroll som tillåter dig att styra justeringen. Inom den ställbara sängen finns en effektiv och oftast tystlåten motor, och huruvida sängen kommer med en eller två motorer beror på om du beställer en enkel- eller dubbelsäng. Det är vanligt att enkelsängarna har en enda motor medan dubbelsängarna har två separata motorer så att ryggstödet kan justeras för de två sängsidorna oberoende av varandra.

Vad som ingår i ett ställbart sängpaket kan variera, men du brukar få en sängram, en resårmadrass och en bäddmadrass. I vissa fall ingår även en gavel eller sängben för att fullända alltet. Här inom vår topplista över ställbara sängar bäst i test finner du en hel uppsjö av olika sorters ställbara sängar som alla kan bjuda på någonting unikt. Vare sig du exempelvis nöjer dig med en budgetsäng där enbart ryggstödet kan justeras eller om du hellre föredrar en lyxigare modell med både justerbart rygg- och fotstöd finns det någonting för dig.

För komfortens och följsamhetens skull har ställbara sängar madrasser med olika fasthetsnivåer. Vid beställning kommer du därför sannolikt att få välja mellan en Fast, Medium eller Mjuk madrass, och här är Medium själva standardmodellen som passar de flesta. Om du dock är ute efter en mjukare eller hårdare variant kan du kika närmare på antingen de fasta eller mjuka madrasserna.

Varför bör jag köpa en ställbar säng?

En ställbar säng är ett ypperligt val för de som vill ha mer kontroll över sin sitt- eller liggställning. En justerbar säng tillåter dig som sagt att höja och sänka antingen fotstödet, ryggstödet eller både ock, så du kan ta beslutet att sova i en ställning som är skonsam för din rygg. Om du vill kunna sitta upp för att läsa en bok eller titta på en film är detta också någonting som ställbara sängar möjliggör, så vad du än föredrar kan du förvänta dig en skräddarsydd upplevelse. Sängar som är ställbara har med andra ord mycket att bjuda på.

Baserat på olika ställbara sängar test har vi tagit fram en guide med ställbara sängar som har många olika designs och funktioner, så du kommer med största sannolikhet att hitta en variant som känns passande för dig. Värt att veta är att det finns en lång rad storlekar, så oavsett om du är intresserad av små ställbara sängar 80×200 cm, ställbara sängar på 120 cm eller breda 180×200 cm sängar är det lätt att lägga vantarna på en imponerande modell.

Utöver ställbara sängar finns det andra kompletta sängpaket som går att hitta, så kika gärna på vår Kontinentalsäng Topplista om du föredrar en fulländad säng som inte är utrustad med en ställbar funktion.

Hur mycket kostar en ställbar säng?

Då ställbara sängar finns att få tag på inom en lång rad prisklasser kan kostnaden variera ganska rejält beroende på vilken säng du väljer. Du kan stöta på budgetvarianter för lite mer än 10 000 kronor, men det finns även lyxmodeller som sträcker sig hela vägen till hundratusentals kronor. Med detta i åtanke finns det därför utan tvekan en ställbar säng som lever upp till dina förväntningar oavsett om du är villig att lägga stora summor på din säng eller inte.

Genom att gå igenom test av ställbara sängar har vi tagit fram en topplista med de bästa ställbara sängarna inom flera olika prisklasser, så vad din budget än ligger på finns det en stor chans att din rätta ställbara säng inte är långt borta. Tänk dock på att premiummodeller är dyra för en anledning: här kan du ofta förvänta dig mer bekväma material, ett bättre stöd och fler funktioner än vad budgetmodeller kan erbjuda. Vilken ställbar säng du än väljer i vår topplista är det dock nästintill en garanti att du kommer att bli nöjd.

Ställbara sängar kommer dessutom ofta som ett komplett sängpaket, så det är mest bara sängkläder och liknande tillbehör som köps separat. Du slipper med andra ord att köpa till en resårmadrass eller bäddmadrass då dessa nästan alltid ingår vid beställning av en ställbar säng.

Frågor och svar

Vilken ställbar säng är den bästa?
Den ställbara sängen som blir perfekt för dig beror delvist på dina behov och önskemål. I vår topplista hittar du dock både budgetmodeller, riktigt lyxiga modeller samt någonting mittemellan, och oavsett vilken du väljer kan du förvänta dig äkta kvalitet.
Vad bör jag överväga innan jag köper en ställbar säng?
Värt att veta är att ställbara sängar kan bli en aning dyrare än många andra sängpaket, men enligt många väger den ställbara funktionen upp för detta. Se till så att sängen som du väljer har en tyst motor, bekväma material och en följsam madrass som förser dig med ett utmärkt stöd.
Vilka är fördelarna med en ställbar säng?
Den stora fördelen med ställbara sängar är att du kan justera fot- och/eller ryggstödet, och ofta med hjälp av bara ett knapptryck. En motor höjer och sänker sängen så att du kan få den ligg- eller sittpositionen som passar dig som mest. Gör det smidigt att sitta i sängen för att läsa en bok med ett upphöjt ryggstöd eller justera sängen för att kunna ta en tupplur på dina villkor.

Tidigare recenserade produkter som har utgått

Här nedanför hittar du produkter som vi har lyft fram tidigare, men som vi inte har lyckats hitta några återförsäljare av. Dessa modeller är kvar i artikeln i hopp om att informationen fortfarande kan vara till hjälp för dig som läsare.

Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 160x200cm

Kinnabaedden-Jupiter-Staellbar-saeng-160x200cm

Introduktion

Kinnabädden Jupiter Ställbar säng är en dansktillverkad säng vars ryggstöd och fotstöd kan justeras med hjälp av en trådlös fjärrkontroll. Med sitt 5-zons pocketsystem får du ett lämpligt stöd där du behöver det som mest, och den robusta träramen gjord på svenska material säkerställer att sängen förblir stabil.

 • Dansktillverkad ställbar säng av hög kvalitet
 • Avancerat 5-zons pocketsystem
 • Kraftig träram av svensk furu för god stabilitet

Konsumentmagasinets bedömning

Vi rekommenderar Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 160x200cm till dig som är på jakt efter en högkvalitativ säng med en stilren design och en ställbar egenskap. Med en lång rad bäddmått att välja mellan får du en enkel- eller dubbelsäng som passar in i just ditt hem, och dess konstruktion är allergisäker med sina OEKO-TEX certifierade tyger. Madrassen består av pocketfjädring och är indelad i fem stödjande komfortzoner.

Fördelar

 • Trådlös fjärrkontroll
 • Allergivänlig
 • Tvättbar bäddmadrass

Nackdelar

 • Enbart tillgänglig i två färger

Var medveten om följande innan du köper Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 160x200cm

Justerbart underlag
Att både stödet under ryggen och benen kan justeras är ett stort plus, och det är just detta som den ställbara sängen Kinnabädden Jupiter kan erbjuda. Med hjälp av en trådlös fjärrkontroll höjer och sänker du olika delar av sängen så att du själv kan välja huruvida du vill befinna dig i ett liggande eller sittande läge.

Zonindelning
Det är inte för intet som många sängentusiaster vänder sig till sängar med zonindelning. Då får du nämligen ett lämpligt stöd för hela kroppen. Flera olika komfortzoner är att föredra, och just Kinnabädden Jupiter Ställbar säng är uppdelad i hela fem zoner. Tack vare dess pocketresårmadrass kan du också räkna med en säng som verkligen anpassar sig efter det stödet som du behöver.

Vad säger konsumenter och experter om Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 160x200cm?

För närvarande finns det inga expertrecensioner eller kundomdömen att hämta, men det är säkerligen bara en tidsfråga. Vi har valt att placera Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 160x200cm så högt upp på listan tack vare dess många imponerande egenskaper.

Inte nog med att sängen är ställbar och därför kan justeras för att förse dig med ett optimalt läge, utan madrassen är också uppdelad i fem komfortzoner samt är framställd med uppskattad pocketresår. Tyget som har använts är allergivänligt, bäddmadrassen är tvättbar och den kraftiga träramen står stabilt. Med detta i åtanke är det inga svårigheter att rekommendera Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 160x200cm.

Specifikationer:

 • Från märket Kinnabädden
 • Tillgängliga färger: grå, svart
 • Mått: 160 x 200 cm
 • Madrasstjocklek: 8 cm
 • Benhöjd: 19 cm

Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm

Kinnabaedden-Jupiter-Staellbar-saeng-90x200cm

Vid tillverkningen av Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm har det lagts fokus på äkta kvalitet till ett budgetpris. Den ställbara sängen är dansktillverkad och använder sig av en tystlåten Linak-motor med låg energiförbrukning. Dess 5-zons pocketresår, den robusta fururamen och den medföljande tvättbara bäddmadrassen är ytterligare positiva aspekter hos denna enkelsäng.

 • 5 komfortzoner
 • Vändbar madrass med Medium fasthet
 • Robust träram

Konsumentmagasinets bedömning

Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm rekommenderas om du är i behov av en enkelsäng som håller hög kvalitet trots en billigare prislapp. Fem komfortzoner för anpassad tryckavlastning, en robust träram och den vändbara madrassen i medium fasthet är alla egenskaper som inte bör underskattas. Ha bara i åtanke att benen ska skruvas på för hand samt att färgutbudet är en aning begränsat. Utöver detta har du här en ställbar säng som smidigt styrs med en trådlös fjärrkontroll.

Fördelar

 • Motor med låg energiförbrukning
 • Allergisäker säng
 • Optimal madrassventilation
 • Ställbar

Nackdelar

 • Benen måste skruvas på för hand vid montering

Var medveten om följande innan du köper Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm

Motorns uppbyggnad
Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm har utrustats med en energieffektiv Linak-motor, och du kan därför glädjas åt en låg energiförbrukning. Med hjälp av fjärrkontrollen som ingår kan du enkelt justera höjning och sänkning av huvud- samt fotänden, och motorn är tillverkad med tystlåtenhet i åtanke. Den ställbara sängen kommer dessutom med Bluetooth, så det är upp till dig om du vill styra den via fjärrkontrollen eller din mobil.

Pocketsystem med zonindelning
Att madrassen känns skön att ligga på är A och O när du väljer ut en lämplig säng för dig, och Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm förser dig med en pocketresårmadrass som är indelad i fem zoner. Zonindelningen säkerställer att fastheten överensstämmer med de delarna av kroppen där du behöver mer eller mindre stöd.

Vad säger konsumenter och experter om Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm?

Kundbetyg och expertrecensioner är det just nu ont om, men här hos Konsumentmagasinet kan vi rekommendera Kinnabädden Jupiter Ställbar säng 90x200cm till dig som uppskattar hög kvalitet och en modern design som inte tvingar dig att tömma upp och ned på plånboken. Då sängen är uppdelad i fem komfortzoner bjuds du på optimal tryckavlastning, och med en motor som är både tystlåten, energieffektiv och lätt att styra finns det mycket gott att säga om enkelsängen.

Specifikationer:

 • Från märket Kinnabädden
 • Tillgängliga färger: Grå, svart
 • Mått: 90 x 200 cm
 • Madrasstjocklek: 8 cm
 • Benhöjd: 19 cm

Betygsätt den här artikeln

Klicka på en stjärna för att betygsätta

Author

Skriv en kommentar